Fedezz fel lélegzetelállító programokat Menorcán


Hozzáadva: 2020. Július 10. Megtekintve: 707

Mind tudjuk, hogy a jó dolgok kis csomagokban érkeznek. A szomszédjánál, Majorcánál kisebb Menorcát sok utazási iroda a Baleár-szigetek ékszeresdobozának tekinti, ha kicsit visszafogottabban szeretnél a napsütésben szórakozni, mint Majorcán vagy Ibizán. Az ezen a szigeten történő nyaralás ideális azok számára, akik autentikus utazási élményekre vágynak, és el szeretnének merülni a kulturális látnivalókban menorcai útjuk során.


De miért is jó Menorcán időt töltenie azoknak, akik egy csendes pihenőt szeretnének? Nos, ez a természetes gyöngyszem-sziget visszautasít mindenféle hatalmas építkezést nagyméretű, és felhőket karcoló épületekkel, amik Majorca és Ibiza nagyrészét felismerhetetlenné teszik.


Menorcát 1993-ban UNESCO bioszféra rezervátummá nyilvánították. Azóta folyamatosan és szenvedélyesen óvják a környezetet minden tekintetben a helyi lakosság, valamint növény- és állatvilág érdekében. És ez egy hatalmas előnnyé vált.


A festői városok és vidéki területek megőrzik a hagyományos bájukat, miközben a legjobb éttermek és hotelek egyszerre nyújtanak menorcai melegséget és vendéglátást, valamint innovatív megoldásokat és modern kényelmet.


Bár a legtöbb magyar utazó azt gondolja, hogy Menorca látnivalói a hagyományos, homokozós-napozós családi nyaralásra korlátozódnak, nem veszik figyelembe Menorca számtalan kulturális látnivalóját a homokos aranypartjain kívül.


A gyönyörű tengerpartok garantáltak, de meg fogsz lepődni a menorcai kultúrán, és hogy mennyi minden felfedeznivaló vár rád.Hozzászólások (0)


Spanyolimádóknak

Partnereink írták